Voorganger voor 21 jaar gesponsord tijdens concerttour!

Tijdens de ‘Vuur en Vlam’ tour, een initiatief van ‘de Verre Naasten’,  die de afgelopen weken 6 GKv kerken bezocht is ruimhartig geschonken aan een bijzonder evangelisatie werk in Nepal en India. Ruim 26.000 euro (!) werd door de vele concertbezoekers bij elkaar gebracht. Dominee Kuber en zijn team van 20 evangelisten trekken dagelijks de bergen in om de afgelegen dorpen te bezoeken en de Boodschap van de Here Jezus te verspreiden.

Martin: “Een werkweek van dominee Kuber kost slechts 25 euro, dus met dit bedrag kan hij 1065 weken de bergen in trekken. Met 50 werkweken per jaar is dat ruim 21 jaar… Ik denk dat we ook maar goede bergschoenen moeten aanbieden. Ik heb grote bewondering voor deze werkers en hoop dat ze deze gift vanuit Nederland als geschenk uit de hemel mogen ervaren. Ik wel!”

20 juni sluit de nationale concerttour in Assen! Maar er is goed nieuws voor mensen die het inspirerende liedjesprogramma nog niet hebben bijgewoond. In het najaar zal de tour wegens succes in reprise gaan. Dus nog 6 kerken worden bezocht! Zie ook www.geloofdelenwereldwijd.nl

Martin: “Misschien moeten we dan een ander project gaan ondersteunen, anders moet die arme dominee Kuber tot zijn oude dag door de bergen klauteren… Haha… Ik ben erg dankbaar dat de concerten zo ook tot zegen zijn van onze broers en zussen ver weg! Mooi dat we samen een verschil konden maken”

 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register