Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Voorproefje van ‘Piekfijn!’

Voorproefje van ‘Piekfijn!’

Al heel vaak vertelde ik je over de liedjes die Elise Mannah en ik – met onze vriend en producer Henk Doest – schreven voor onze kerstproductie en album “Piekfijn”. Nu kan ik je een voorproefje laten horen. Ben benieuwd naar je reactie!

 

 

 

Comments
 • 27 oktober 2016

  te kort om echt een idee te krihgen. Ik hoor veel musical en cabereteske klanken…. niet helemaal mijn smaak. Maar vast erg leuk in elkaar gezet. succes met deze cd. Zal voir velen weer een zegen zijn.

  • 27 oktober 2016

   Wacht maar tot je de rest (hele liedjes) hoort. 😉

   Verstuurd vanaf mijn iPhone

   >

 • Hanneke
  29 oktober 2016

  Schitterend! Kijk uit naar 16/12… Maar eerst nog 6/11 Martin in Hoogeveen! 😊

 • Hanneke
  29 oktober 2016

  Schitterend! Kijk uit naar 16/12… Maar eerst nog Martin op 6/11 in Hoogeveen! 😊

  • Jessica
   29 oktober 2016

   Klinkt echt super.
   Kan niet wachten tot ik ze helemaal hoor.
   Het belooft een mooie avond te worden 13 december.

   Wanneer kunnen we hem verwachten Martin?

 • Rjimke
  14 november 2016

  Prachtig!! Ga met een vriendin naar Leeuwarden.
  Hele leuke voorstukjes, ben benieuwd naar de rest.

Geef een reactie