a

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

Image Alt

Vrolijk liedje uit ‘the early years’ ;-)

Vrolijk liedje uit ‘the early years’ ;-)Het liedje ‘U’ schreef ik samen met mijn vrienden Jaap Kramer en Wouter Nohlmans in 2005. Het is een vrolijk nummer over dankbaarheid en opgetogen zijn over de realiteit van Gods Liefde in je leven. Ik heb het al jaren niet meer live gezongen, maar als ik het nu hoor krijg ik wel een glimlach op mijn gezicht. Nog steeds sta ik helemaal achter het verhaal van dit liedje. Misschien nog wel meer als toen ik schreef 9 jaar geleden. Geniet ervan! En deel het gerust! Zal ik je de komende tijd met meer liedjes uit de oude doos blij maken?

 

Comments
 • trudie baks
  14 september 2014

  Vandaag de kerkdienst meegemaakt in Woudrichem.
  Martin Brand wat ben je spontaan in je geloofsovertuiging,
  en met een lach op je gezicht.Vond het een fijne dienst
  in onze eigen kerk.
  je mag een keer terug komen, er waren zoveel jonge mensen
  in de dienst ik werd er stil van.
  ga zo verder om het geloof uit te dragen.
  t. baks een oudere jongere (71)

 • 20 september 2014

  Wat een prachtig liedje! Het geeft me echt kippenvel!

Geef een reactie