logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Vuur en Vlam tour: Lelystad – Martin Brand
fade
5282
post-template-default,single,single-post,postid-5282,single-format-gallery,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Vuur en Vlam tour: Lelystad

Vrijdagavond 24 oktober was het 11e concert in de Vuur en Vlam tour. Dit keer waren we in Lelystad. En ook nu werd het een unieke avond waarin we proefden van de verbondenheid die tussen christenen bestaat! We zijn familie van al die mensen die ergens op deze wereld in Jezus naam willen gaan!

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

1 Comment
  • Greetje Roelfsema
    Beantwoorden 26 oktober 2014 at 23:10

    Hallo, Zijn jullie ook weleens in de omgeving van Rotterdam of Krimpen a/d IJssel? Ik ben zelf met vriend in Hoogkerk (Gr.) geweest in de GKV, maar kom zelf uit andere kerk en aangetrouwde familie kerkt daar wel. Dus dacht ik als deze tour van Martin Brand daar ook komt dan mail ik dat even naar hen. Groet, Greetje.

    Date: Sat, 25 Oct 2014 19:12:29 +0000 To: ggroelfsema@hotmail.com

Geef een reactie

Follow us on Instagram