Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Wat gedachten over aanbidding (audio)

Wat gedachten over aanbidding (audio)

Ik kom in allerlei soorten kerken, van zeer behoudende ‘traditionele’ kerken tot vrij charismatische pinkstergemeenten. Overal wordt gezongen. Ook is ‘de muziek in de gemeente’ vaak een onderwerp van gesprek.  Een paar jaar geleden (in 2008) sprak ik als ‘gospelartiest en zangleider’ eens op een jongerenmeeting in Rijssen over het onderwerp ‘Aanbidding’. Is zingen ook altijd aanbidding? Wat maakt het verschil? Wat zegt de Bijbel? Moet er perse een band bij. Moeten we klappen, dansen en springen? Waar draait het nou echt om? Wat is de kern? Misschien dat deze Bijbelwoorden en persoonlijke ervaringen van Martin je zullen inspireren… Hoe kan jij meer en meer een aanbidder van God zijn?

Ik ben ook benieuwd naar jouw gedachten, reageer gerust en deel deze toespraak eventueel via social media via onderstaande linkjes.

Comments
 • Mariet
  8 november 2013

  Juist mooie foto van je Martin, niet dwingend zoal Joost zei?

  • Netty
   9 november 2013

   Helemaal mee eens Marriet!

 • Mariet
  8 november 2013

  Muziek is heel belangrijk, zingen,orgelspel ….enz. voor ons mensen,je kunt zo mooi het gevoel erin kwijt,zoals jouw liedjes Martin,dichtbij en veelbetekenend e teksten! Wat fijn dat er nu net een blog naar me toekomt , op een moment ( bij een begravenis van een 61 jarige man en zingend jouw lied Kom tot de vader vanmiddag) denkend aan jouw gave om zo mooi te kunnen verwoorden en met ons delend wat we nodig hebben. Of bedoel je dat niet met je vragen over hoe we ons mogen uiten,

  Martin,misschien hoort het meer bij je blog over vergeving??

 • Marjanne
  11 november 2013

  Mijn moeder gaf de volgende woorden aan haar verlangen om Jezus te volgen: Het is mijn wens om een kind van de Vader te zijn waar Hij glimlachend naar kan kijken’.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: