Ik kom in allerlei soorten kerken, van zeer behoudende ‘traditionele’ kerken tot vrij charismatische pinkstergemeenten. Overal wordt gezongen. Ook is ‘de muziek in de gemeente’ vaak een onderwerp van gesprek.  Een paar jaar geleden (in 2008) sprak ik als ‘gospelartiest en zangleider’ eens op een jongerenmeeting in Rijssen over het onderwerp ‘Aanbidding’. Is zingen ook altijd aanbidding? Wat maakt het verschil? Wat zegt de Bijbel? Moet er perse een band bij. Moeten we klappen, dansen en springen? Waar draait het nou echt om? Wat is de kern? Misschien dat deze Bijbelwoorden en persoonlijke ervaringen van Martin je zullen inspireren… Hoe kan jij meer en meer een aanbidder van God zijn?

Ik ben ook benieuwd naar jouw gedachten, reageer gerust en deel deze toespraak eventueel via social media via onderstaande linkjes.

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Mariet

  Juist mooie foto van je Martin, niet dwingend zoal Joost zei?

  8 november 2013
  • Netty

   Helemaal mee eens Marriet!

   9 november 2013
 • Mariet

  Muziek is heel belangrijk, zingen,orgelspel ….enz. voor ons mensen,je kunt zo mooi het gevoel erin kwijt,zoals jouw liedjes Martin,dichtbij en veelbetekenend e teksten! Wat fijn dat er nu net een blog naar me toekomt , op een moment ( bij een begravenis van een 61 jarige man en zingend jouw lied Kom tot de vader vanmiddag) denkend aan jouw gave om zo mooi te kunnen verwoorden en met ons delend wat we nodig hebben. Of bedoel je dat niet met je vragen over hoe we ons mogen uiten,

  Martin,misschien hoort het meer bij je blog over vergeving??

  8 november 2013
 • Marjanne

  Mijn moeder gaf de volgende woorden aan haar verlangen om Jezus te volgen: Het is mijn wens om een kind van de Vader te zijn waar Hij glimlachend naar kan kijken’.

  11 november 2013

Geef een reactie

You don't have permission to register
%d bloggers liken dit: