logo
Legimus intellegam ea est, tamquam appellantur nec ei. Dicant perfecto deserunt quo id, ea etiam impetus pri. Mel ne vidit laboramus definiebas, quo esse aeterno
Wat te doen als er niets aan te doen is?! – Martin Brand
fade
7249
post-template-default,single,single-post,postid-7249,single-format-standard,edgt-core-1.1.1,tribe-no-js,kolumn-ver-1.3.1,edgtf-smooth-scroll,edgtf-smooth-page-transitions,ajax,edgtf-theme-skin-light,edgtf-blog-installed,edgtf-header-standard,edgtf-fixed-on-scroll,edgtf-default-mobile-header,edgtf-sticky-up-mobile-header,edgtf-animate-drop-down,edgtf-search-covers-header,edgtf-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,elementor-default

Wat te doen als er niets aan te doen is?!

De afgelopen weken stond die vraag centraal in de Basis themaserie: “gelukkig zijn in voor en tegenspoed”. Martin Brand en voorganger Peter van der Weerd wisselden elkaar wekelijks af als spreker en  delen samen een boodschap over geloven in een goede God in tijden van tegenslag en verdriet. Alle zes de diensten in deze serie zijn terug te kijken via deze LINK. Veel mensen waren bemoedigd en onder de indruk van de inhoud van deze diensten.

Martin: “Ik weet dat er via internet nog veel meer mensen naar de diensten kijken als tijdens de twee zondagse samenkomsten bij elkaar. Ik hoop en vertrouw dat deze video serie voor sommigen op precies het juiste moment de kracht zal geven om niet op te geven!”

 Luister en kijk naar deze inspirerende en praktische toespraken.

 

 

 

Martin Brand

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

1 Comment
  • Willy
    Beantwoorden 16 december 2015 at 18:51

    Hoi Martin, ik weet nu nog niet wat ik zal doen. Ga eerst maar eens het gehoorde verwerken. Dank voor alle woorden, ze raken me.

Geef een reactie

Follow us on Instagram