“Wat zijn jullie mooi! Prachtig!”

Martin kon het niet onderdrukken en riep uit “wat kan de kerk prachtig zijn!” Met ruim 110 mensen op het podium en 1300 mensen in het ‘publiek’ werd in het Friese Veenklooster uitbundig Pinksteren gevierd.

Tijdens het lied ‘Shout to the North and the South’ werd Martin erg enthousiast bij het zien van 1300 mensen, jong en oud, afkomstig uit alle kerkelijke stromingen, die arm in arm met elkaar zongen over één levende Kerk waar Jezus Christus centraal staat. 

Martin: “Praise United concerten draaien, naast het zingen, vooral om eenheid en ontmoeting. Ik geloof dat het enorm versterkt en geloof inspireert als we dit soort momenten beleven. Samen zijn we de Kerk en wil God ons gebruiken om iets van Hem te laten zien. Dat zijn mooi woorden, maar ik zag het voor mijn ogen in Veenklooster. Hopelijk houden we dát en vooral elkaar vast na de highlight van PU”

Volgende week begint Praise United in Katwijk. Deelnemers kunnen zich opgeven via www.pukatwijk.nl

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register