Contact

Ik treed, naast mijn eigen tours, graag voor allerlei verschillende groepen en gelegenheden. Ik maak graag iets op maat. Voor mij gaat het steeds weer om inspireren, aanmoedigen en verbinden van mensen met liedjes en verhalen. Geloof delen waar dat kan en gepast is. De setting of vorm me niet zo heel veel uit. Het gaat om mensen…

Ik zing/spreek in theaters, kerken, bedrijven en op hogescholen. Tijdens een bruiloftsdienst of uitvaart. Conferentie of huiskamerconcert. Op radio of televisie. Als gastsolist bij een koor dat eens lekker wil uitpakken. Presentator tijdens een evenement. Met mijn hele band geef ik graag een groot concert of ‘klein’ met alleen een pianist of tracks voor een groepje ouderen en mantelzorgers in verzorgingshuis. Ik verzorg ook regelmatig optredens en trainingen op middelbare scholen, hogescholen en voor teams in het bedrijfsleven en onderwijs. En ik sta open voor jouw idee! Neem gerust contact op!

Martin Brand een ervaren en inspirerende workshopleider. Voor koren, bands, muziekteams, bedrijven en scholen verzorgt hij regelmatig trainingen waar plezier en inspiratie hand in hand gaan.

Voor contact met Martin Brand mail je met Anneke Doest  boekingen@martinbrand.nu
–  of vul je onderstaand formulier in. Voor meer informatie over workshops voor koren, muziekteams en sprekers, klik hier.