Welkom in het LdH projectkoor(tje)

Beste collega!

Heel fijn dat je mee wilt zingen met het projectkoor en zo bijdraagt aan een mooi kerstfeest met elkaar in Belmont. Voor mij het eerste kerstfeest als collega, misschien heb jij al heel wat mooie herinneringen aan voorgaande jaren… Hoe het ook zij, (ook) dit jaar zal het bijzonder worden. Het is een afwisselend programma met theater, samenzang, muziek, luisterliedjes en inspirerende gedachten van o.a. Hannelise Tvedt en Bert van der Haar.

Als muzikale gast is ook zangeres/theatermaker Elise Mannah te gast en onze vaste pianist Henk Doest. We spelen een aantal scene’s en liedjes uit de voorstelling Piekfijn. De Brassband is natuurlijk van de partij, de kinderen zingen een mooi lied. Er komen onverwachte gasten voorbij die iets bij te dragen hebben op hun eigen manier En… we sluiten af met twee mooie liedjes met het LdH projectkoor. Bij deze het programma en de liedteksten en een luistervoorbeeld van de twee nummers die we samen zingen. Ik zal nog een opname (proberen te) maken per partij.

Welkom hier bij ons
Ik wens je moed

We hebben afgelopen dinsdag met een klein (maar o zo fijn) groepje een mooie start gemaakt. Maar versterking is welkom. Liefst nog 2 sopranen, 1 alt en 1 tenor erbij, dus al je nog collega’s kent die dit leuk vinden…
De volgende repetitie is op dinsdag 3 december van 12:30 tot 13:30 uur. In het HK. Op de dag van de viering repeteren we voorafgaand aan het kerstfeest met de muzikanten en Elise nog een laatste keer ook met de techniek erbij. Komt dus helemaal goed!

Ontdek muziek Martin Brand

Contact info

123-456-7890
123, New Lenox, Chicago IL 60606
info@yoursitename.com

Gathering Times

Saturday:
5:30pm

Sunday:
8:00am, 9:15am, 11:00am

Agenda & Tour