Paasvoorstelling 2015

Het duurt nog ruim een jaar. Toch maken Martin Brand en Gert van der Vijver nu al bekend met Pasen 2015 een drietal bijzondere theatervoorstellingen te brengen. Theater ‘De Schaffelaar’ in BARNEVELD en Stadsgehoorzaal KAMPEN hebben de visuele muziektheatervoorstelling in huis gehaald. Een derde optie in het noorden wordt momenteel bekeken.

Martin: “Gert en ik hebben regelmatig tegen elkaar gezegd dat we zo graag nog eens iets samen zouden maken. We ervaren een klik met elkaars werk en zien enorm uit naar het bundelen van onze krachten. Gert en ik worden ook nog eens terzijde gestaan door 4 topmuzikanten en het koor MisSion in dit project. We hopen dat vele theaterbezoekers meegenomen zullen worden in een inspirerende reis door het Verhaal van pasen.”

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Jan van Klinken

  Wanneer komen jullie eens naar het zuiden?

  12 maart 2014
  • Wij komen meestal op uitnodiging Jan… 🙂 Regel het gerust, het warme zuiden lonkt…

   12 maart 2014
 • Heb Gert al een keer bezig gezien in een aflevering van Nederland zingt. Die man is ongelooflijk en een festijn om hem bezig te zien. Tof!!!

  13 maart 2014
 • Veltens

  Het zou goed zijn dat jullie eens naar OOST Groningen komen,met vr gr E.Veltens

  21 maart 2014
 • rachelle

  Ik zou graag een voorstelling willen zien in de Maaspoort van Venlo… waar kan ik vinden waar de voorstellingen zijn?
  Mvg. Rachelle

  28 december 2014

Geef een reactie

You don't have permission to register