Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

de Zandtovenaar & Martin Brand: ‘de Passie Nabij’

de Zandtovenaar & Martin Brand: ‘de Passie Nabij’

Opnieuw trekken de Zandtovenaar en Martin Brand het theater in met hun voorstelling ‘de Passie Nabij’. Na twee eerdere paastours,  die door zowel publiek als de makers zelf als zeer indrukwekkend werden ervaren, kon het vervolg niet uitblijven.

Nieuw dit jaar zijn drie familievoorstellingen die ’s middags spelen om ook de kinderen (adviesleeftijd vanaf 8 jaar) mee te kunnen nemen naar het theater.

Martin: “Gert en ik hebben al weer bij elkaar gezeten om de voorstelling nog verder te ontwikkelen. Ook voor de vaste bezoekers zal de voorstelling weer verrassen. Wij zien enorm uit naar het proces van repeteren om straks helemaal klaar te zijn voor de theatertour. Het verhaal over het lijden, sterven en opstaan van Jezus blijft ons raken en inspireren” Naast de Zandtovenaar en Martin Brand wordt de voorstelling gedragen door veelzijdige topmuzikanten en krachtige vocalen.

Met nieuwe liedjes, meer theater, nieuwe indrukwekkende kunstvormen van de Zandtovenaar en verrassende samenwerkingen tussen de Zandtovenaar en Martin Brand”

Tickets voor de voorstelling zijn te bestellen via truetickets.nl 

Comments
  • Marianne Werff
    18 januari 2017

    Het lijkt me een mooie en inspirerende voorstelling te worden. ik wens jullie heel veel succes. Jullie komen ook nog in Kampen, dus wie weet, kan ik het nog van heel dichtbij meemaken.

Geef een reactie