Zangers welkom bij Vier Maten Glimlach

Koorzangers en solisten met een voorliefde voor het betere Nederlandstalige lied van bijvoorbeeld Toon Hermans, Frank Boeijen, Stef Bos en Annie MG Schmidt, kunnen vanaf eind  april weer hun hart ophalen. Vier Maten Glimlach, het theaterkoor project komt opnieuw naar de Voorveghter in Hardenberg en de Stadsgehoorzaal in Kampen! Deelnemers kunnen zich inschrijven om mee te zingen.

Tientallen zangers uit de regio gaven zich inmiddels op voor projecten. Zeker na de succesvolle editie in 2015 zijn de verwachtingen hooggespannen. Er is een programma gemaakt met nieuwe én oude parels uit de Nederlandse Kleinkunst. In vijf repetities werkt het koor onder inspirerende leiding van zanger/theatermaker Martin Brand en pianist Henk Doest ontspannen aan het avondvullend theaterconcert met van professionele muzikanten en zangeres Barbara Lok. Ook voor solisten uit het koor wordt plek gemaakt.

Brand en Doest zijn enthousiast over Vier Maten: “Het is voor ons zo leuk om te zien hoe mensen genieten van de muziek, het meerstemmig zingen en de onderlinge sfeer tijdens zo’n projectmaand. Er zijn niet veel plekken waar die prachtige liedjes van toen en nu worden gezongen. Ze roepen een bepaalde warmte op. Vaak blijven mensen na afloop nog gezellig nazitten met een hapje en drankje.”

Meer informatie, filmpjes en inschrijven op www.viermatenglimlach.com

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
  • Mariet

    Het is een prachtig project,Martin en Henk.Onder jullie bezielende leiding kom ik elke keer weer vol energie terug van uitvoering en oefenavonden!.Daar zie je bekenden en maakt onder veel zangplezier kennis met nieuwe mensen.Ook leer je veel : zangkunst,presentatie enz. Ik zie uit naar Hardenberg en Kampen!

    12 april 2016

Geef een reactie

You don't have permission to register