Zingen onder blauwe hemel

Wat een heerlijk weer hadden we zondagmiddag… We besloten spontaan dat buiten optreden toch een beter idee was dan naar binnengaan.  Er volgde een ongedwongen ‘dienst’, midden in de nieuwbouwwijk van Kampen.  Kinderen speelden met elkaar,  mensen die toevallig hun hondje uitlieten bleven even luisteren terwijl we voor elkaar konden bidden en geloof bezongen en deelden onder een open hemel. Naast gezangen, opwekking en eigen liedjes ook genoten van muziek van Louis Armstrong en Toon Hermans over vreugde en de hemel. Toch wel bijzonder… Waarom zitten we eigenlijk altijd ‘afgesloten van de buitenwereld’ in een gebouwtje als christenen? Afgezien van de doorgaans barre weersomstandigheden natuurlijk…

stroomdaldienst (1).jpg

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Comments
 • Alie Bakker La Grouw

  Wat een zegen en genade dat wij hier nog in het openbaar van Hem mogen getuigen Martin.
  En dan maar bidden en hopen dat een toevallige passant iets hoort over God, dat hem/haar aanspreekt en tot nadenken stemt. Gods zegen bij de verdere verspreiding van Zijn woord en een hartelijke groet van Alie Bakker La Grouw.

  5 april 2016
 • Het was een prachtige dienst! Ik raak altijd geïnspireerd door jou.
  En bijzonder dat dit in de open lucht kom.
  Wat mij betreft kom je vaak in Kampen diensten verzorgen.
  Tenslotte is het niet ver van Zwolle 😉

  24 april 2016

Geef een reactie

You don't have permission to register