Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Zingen tijdens huwelijksdag is mooie eer

Zingen tijdens huwelijksdag is mooie eer

COR&HERMIEN_2015-8930

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze maanden zing ik weer heel regelmatig tijdens huwelijksvoltrekkingen en dankdiensten. Bijzondere eer. Omdat deze dag in het teken staat van liefde, trouw, dankbaarheid, vertrouwen. Voor heel wat bruidsparen hebben die woorden ook veel te maken met hun geloof in God. Op hun grote dag willen ze Hem niet voorbij gaan maar in een kerkdienst of ander moment juist bij Hem stil staan.

Daaraan draag ik heel graag mijn steentje bij. Het zingen en spreken tijdens bruiloftsdiensten raakt me omdat ik zelf getrouwd ben en altijd geïnspireerd raak door momenten waar mensen elkaar trouw beloven. En ook omdat er zoveel verschillende ‘soorten’ mensen bij zo’n moment aanwezig zijn. Ik vind het altijd een geweldig voorrecht om ongedwongen iets te delen van de liefde, trouw en beloften van God met mensen die dat misschien niet elke dag (of ooit) hoorden. Deze foto werd vorige week genomen tijdens het huwelijksfeest van Cor en Hermien waar ik een uur mocht zingen. De lievelingsliedjes van het bruidspaar. Gelukkig vond ik ze ook leuk, zo te zien… 😉

 

Geef een reactie