Najaarstour nu te boeken

We zijn ontzettend dankbaar voor alle aanvragen die we krijgen voor concerten en programma’s in verschillende kerken in Nederland. Op dit moment zijn alle zondagen (ochtend en avond) in 2014 volgeboekt. Binnenkort verschijnen alle data en plaatsen waar Martin DV zal optreden op deze site.

Er is nog wel ruimte om in te tekenen op een nieuwe concerttour die vanaf september door Nederland gaat. Martin is al een poosje aan het schrijven en hoopt in de najaarstour van 2014 zijn nieuwe solo-album ‘Vaste Grond’ te  presenteren. Nieuwe Nederlandstalige liedjes in akoestische setting gebracht. Een avondvullend concertprogramma dat vooral een eerlijke bemoediging is om te blijven geloven, hopen en liefhebben door Gods kracht. In voor en tegenspoed. Meer info hierover is beschikbaar bij Anneke Doest KLIK HIER (planning en organisatie Martin Brand).

Ook is er nog een doordeweeks programma beschikbaar voor gemeente avonden. Meer info hier. 

Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren het land door.

Geef een reactie

You don't have permission to register