Bestel nu het nieuwe album!

Volg Martin Brand op social media. Laat je inspireren en blijf op de hoogte!

Follow Us

Instagram

Martin uitnodigen als zanger en/of spreker?

Martin Brand is een veelgevraagd spreker en zanger. Met veel plezier treedt hij op tijdens kerkdiensten, festivals, concerten en conferenties. Ook werkt hij graag mee aan bruiloftsdiensten, schoolvieringen en afscheidsdiensten Bekijk hier de mogelijkheden

Kerken

Ik werk graag mee aan jullie kerkdienst, evenement, conferentie en eigenlijk overal waar ik als gospelzanger/spreker iets kan betekenen. Solo, met pianist of volledige band (of zelfs met koor)

Scholen

Elk jaar verzorg ik een paas- en kersttour voor middelbare scholieren. Daarnaast ben ik als gastdocent (Godsdienst) regelmatig op scholen te vinden. Ik geniet van contact met jongeren en deel graag iets van mijn leven en geloof met hen.

Koren & Muziekteams

Bij tientallen koren en muziekteams ben ik te gast geweest met een workshop op maat. Ik focus graag op presentatie, beleving, expressie,  solisten-coaching en vrijheid op het podium.

Bruidsparen

De muzikale omlijsting van jullie trouwdienst neem ik graag op me. Met jullie input, verzoekliedjes en mijn inbreng gaan we voor een onvergetelijke trouwdienst die ook jullie gasten aanspreekt (ook als ze zelf niet zo gelovig zijn)

Bedrijven

Een inspirerende teamdag! Elkaar op een andere manier leren kennen tijdens een workshop theatersport of zingen? Bezinning? Samen een bedrijfslied schrijven? Ik werk regelmatig samen met bedrijven en organisaties.

Verder praten?

Heb je nog andere ideeen? Neem gerust contact op met mijn collega Anneke Doest